За продажба Вила, Tamandaré, Pernambuco, Бразилия, Rua Carneiro Pessoa 490

За продажба - Cod. 28275

  • Типология: Вила
  • Област: 163 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Wild и красива, толкова е плажа на Carneiros смята за един от най-красивите плажове в Бразилия. Само на 110 км от Ресифе е зелен рай с кристално чиста и топла вода през всички сезони.
При този сценарий ще бъде построен на Eco Resort Carneiros, проект с високи стандарти за качество на най-престижната компания на Пернамбуко Building.

проекта
The Eco Resort Carneiros ще се състои от апартаменти и бунгала в рамките на структура за пълноценна почивка: воден парк, ресторант, мини футболно игрище, тенис корт, зала за игри, фитнес зала, гурме пространство, хеликоптерна площадка, жилища за драйвери и услуги, както и детски клуб.
The Beach Bungalow ще има площ от 163m² на растения с две възможности:
С 3 апартамента включващи 1 двойна спалня с тераса и 1 обратим, трапезария / хол, кухня, баня, частен басейн с дюшеме.

Тези, които знаят плажа Carneiros, на южния бряг на Пернамбуко, е наясно спокойствието на морето на дълга ивица от бял пясък, идеален за плуване в морето и за тези, които обичат водните спортове.

През януари на следващата година, ще започне работа на вмъкване в този сценарий с L'Eco Resort Carneiros. Проектът, който ще бъде готов през 2018 г. и се намира на брега на морето. Тя се състои от 37 единици, с 163.2 квадратни метра на апартаменти и бунгала.

Инсталирана на площ от 13,000 квадратни метра и 320 квадратни метра на пясъчна ивица, на Eco Resort Carneiros ще разполагат с хеликоптери и предлага три възможности: Beach Bungalow, Bungalow Hill и апартаменти. Всяко растение с опция повече от едно растение.
Плажът бунгало има 163 кв.м с частен плувен басейн, тераса, балкон, килер, кухня и растителни варианти с три апартамента (със или без тоалетна).
бунгало хълма има 132 квадратни метра с две спални, баня, хол, трапезария, кухня и частен басейн.
Апартаментите се предлагат в четири варианта растителни: Standard (от 37 кв.м до 42 кв.м.), с баня, кухня и тераса; Двойна с 75 квадратни метра с дневна, баня, кухня и тераса; и Double Manor (93 m²) с две спални и един апартамент, хол, баня, кухня и балкон гурме кухня, цена, започващи от € 49,000.00.
Всичко това в средата на огромна зона за отдих. The Eco Resort Carneiros включва мини футболно игрище, аквапарк, фитнес и игрална зала, ресторант и други услуги. "Проектът може да се използва като почивни домове или като инвестиция."

* Запитване за видео проекта.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB