За продажба Търговско предприятие, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Бразилия, Rua Gomes Jardim 253. Santana - Porto Alegre/RS

За продажба - Cod. 29465

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 370 m²
  • Номер на стая: 000
  • Етаж: Contra Piso

Перфектната работа, където всеки елемент е уникален и жизненоважна, вдъхновена от най-съвършеното изпълнение на строителството: човешкото тяло. От самото си основаване, проектът включва участието на най-талантливите здравни професионалисти. Специален модел в по-големите градове в света, където всичко е от жизненоважно значение. Друг отколкото се опитва да се адаптира бизнес стая за вашия бизнес, в MedPlex всичко е проектирано, за да се измери, като се стреми най-доброто за специалисти и пациенти. И това прави цялата разлика, когато става въпрос за благосъстоянието.
The Medplex се намира в привилегировано централна зона, в близост до основните доставчици на услуги в областта на здравеопазването. Той заема сърцето на болницата ос на столицата. Нещо повече, тя е по широките булеварди, което осигурява лесен и бърз достъп. Паркинг не е проблем: комплексът разполага с интелигентен паркинг с 600 места и обслужване на автомобилите на гостите.
В момента, време е един от най-ценните активи за медицински специалисти. В привилегировано място на MEDPLEX е съоръжение за двете здравни специалисти и техните пациенти.
Стая на 370m² единична инвестиция с най-добрата наемателят може да има.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB