За продажба Хотел, Vera Cruz, Bahia, Бразилия, BA001 km 21, Tairu, Ilha de Itaparica, Bahia, Brazil

За продажба - Cod. 29182

  • Типология: Хотел
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: sono 5 fabricati sul

Четири звезди Resort Hotel с 14 хиляди квадратни метра разгъната площ с 16 Suites / Apartmentswith частен плаж, тенис, Piscina, Volley, пътинг грийн (Golf) Паркинг, Club House. Тя е 2013 реформирана building.Alma Tropical Resort е един от 4-добрият хотел съществуващата в остров Itaparica който е най-големият морски остров в Бразилия. Той е разположен на Северен ~ Est на Бразил на входа на Тодос ос Сантос Bay, на брега на Атлантическия океан в щата Баия. Островът е само в предната част на град Салвадор (10 км далеч) и обхваща 146 квадратни километра. Има две общини на острова: Вера Крус и Itaparica. Островът Itaparica има 40 километра плажове, подходящи за туристи и буйна тропическа растителност ..

Itaparica Island може да се стигне 45/50 минути с ферибот лодка (ако трябва да донесе кола о мотоциклет) или чрез Lancha (която носи само пътниците) от центъра на Салвадор City. Има връзка с континента чрез древната монументална Funil мост, разположен в южната част на острова. Състоянието на Bahia и федералното правителство рендосан да изграждане на нова модерна 11.6 км мост между Салвадор и Itaparica на север-est част на острова.

Алма Tropical Resort е разположен в южната част на острова в местността Tairu на кръста пътища с начина на Cacha Pregos, където намерили своето естествено място най-добрите плажове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB