Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бразилия

Имоти за продажба в Бразилия

Бразилия е една от най-големите държави в Южна Америка и се простира от басейна на Амазонка на север до водопада Игуасу на юг. Неговият символичен град е Рио де Жанейро, символизиран от статуята на Христос Изкупител, който се издига на 38 метра на върха на връх Коркокадо и е известен с препълнените плажове на Копакабана и Ипанема, както и с огромния и колоритен карнавал от тематични колички паради, блестящи костюми, музика и самба.

Нейната столица обаче е Бразилия.

Бразилия е мокра от Атлантическия океан на изток, на север граничи с френския отвъдморски департамент Френска Гвиана, Суринам, Гвиана и Венецуела, на северозапад с Колумбия, на запад с Перу и Боливия, на юг с Парагвай и Аржентина, а на юг - с Уругвай. Тя граничи с всички страни от Южна Америка, с изключение на Еквадор и Чили.
През последните години икономиката и политиката на Бразилия се промениха радикално, правейки страната изгряваща звезда на Южна Америка. С новата конкуренция заплашителната инфлация бе значително намалена. Икономиката е стабилна и бързо се разраства всяка година. В резултат от експертите по икономика се очаква Бразилия да се превърне в една от петте господстващи икономики в света през следващото десетилетие.
Има много причини за закупуване на имоти за продажба в Бразилия.
Важна причина със сигурност е, че сградите стават все по-екологични.

Бразилското правителство направи огромни усилия да насърчи чуждестранните купувачи да инвестират в имоти за продажба в Бразилия. Това доведе до процес на директно изкупуване без ограничения за чуждестранните инвеститори. Всеки може да купи имот за продажба в Бразилия, независимо дали купувачът е местно лице на Бразилия или не. Единственото ограничение се отнася до имоти в селски райони или до пансиони в други държави, на които могат да се купуват само жители на бразилския регион.

С инвестициите в туризма, който е друг ключов приоритет на бразилското правителство, търсенето на ваканционни жилища и ваканционни вили постоянно се увеличава. Поради застрахователна виза, която предлага разрешения за постоянно пребиваване на пенсионери с определен пенсионен данък, заявлението за пенсионната общност предлага друга инвестиционна възможност, която не е обект на сезонно влияние.

Търсенето на жилища обикновено е много високо в Бразилия. В момента в страната липсват повече от 8 милиона домове, което се увеличава. Това ще доведе до масирано изграждане на домове през следващите няколко години, така че ще има огромен потенциал за инвеститори, които не желаят да се сдобият със собствена собственост.

Ако искате да знаете откъде да купите имот за продажба в Бразилия, трябва да знаете, че в момента Бразилия има един от най-бързо развиващите се пазари на недвижими имоти в света. Той предлага голямо разнообразие от имоти за продажба в Бразилия, които се адаптират към всички вкусове и бюджети. Засега цените на имотите се смятат за ниски, но според експертите те ще се удвоят през следващите две години.

Бразилия предлага голямо количество плажни къщи на разумна цена, в зависимост от района. Понастоящем районът, считан за най-обещаващ за инвестиции в имоти за продажба в Бразилия, е Североизток, включително щатите Бахия, Алагоас, Пернамбуко, Парабай, Рио Гранде до Норте и Сера. Цените на имотите в тази част на страната вече експлодират, но те все още са на такова ниско ниво, че инвестицията най-вероятно ще донесе плодове.

Ако възнамерявате да купите имот за продажба в Бразилия, преди всичко в големите градове, цените вероятно ще бъдат значително по-високи, но все пак под европейските и американските нива.

Секторът на недвижимите имоти е една от основните оси на икономиката и заема стратегическа позиция в създаването на работни места в страната. До 2018 г. тенденциите на пазара на недвижими имоти показват, че те трябва да получат нови инвестиции. Това е така, защото Бразилия се бори с икономическата криза.
Въпреки че тенденциите на пазара на недвижими имоти през 2018 г. са положителни, трябва да се направи предпазливост при инвестиране в този сегмент. Поддържането на краката си на земята е от съществено значение, защото като цяло секторът на недвижимите имоти обикновено се стабилизира едва след като икономиката се консолидира като цяло.

Топ оферти

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Продажба Апартамент 4º andar Condo тераса лагуна! Paiva !! - 02 апартамента - Площ гараж в гаража от 59 м2. Тип: Продава - Стандартен апартамент Кон...
Климатик във всички стаи, електрическа система в съответствие с националните стандарти, сейфове, аларми, напълно обзаведени. Инструменти за поддръжка ...
Cod. 37431

За продажба Хотел, Бразилия, Bahia, Itaparica, BA 533, 23

606,298.00BGN
За продажба
Хотел

650 m²
POUSADA, разположена на плаж с 8 спални, консолидирана десетична активност, висока оценка в интернет (резервация, GOOGLE, TRIP ADVISOR ETC)
Красив апартамент, намиращ се в Balneário das Dunas, на по-малко от 2 минути от Praia do Forte и центъра на Cabo Frio, известен със спокойствието си и...
Плажна къща в затворен комплекс, на 250 метра от пясъчния плаж Praia do Rosa. Този апартамент разполага с 3 спални и 3 самостоятелни бани. Всекидневна...
Продажба на Chacara с документация през деня. Селски район (близо до центъра на Itaboraí) 20 мин. Град Итабора с население от 238,695 жители. 30 мин. ...
Cod. 37261

За продажба Строителен терен, Бразилия, Ceará, Fortaleza, The Coral Resort

77,989.37BGN
За продажба
Строителен терен

450 m²
Вилният парцел е на разположение за продажба в Rio das Palmeiras - The Coral директно от собственика. Парцел: # 1305 (маркиран в плана). Размер: 450...
Къщата има цялата документация и е регистрирана. Къщата (построена площ 62.51 м²) се намира в малък жилищен комплекс (450 квадратни метра), състоящ се...
Cod. 37242

За продажба Хотел, Бразилия, Bahia, Salvador, Rua Professor Dalmo Pontual 51

1,196,641.66BGN
За продажба
Хотел

1000 m²
Имотът включва 17 просторни и добре обзаведени стаи, голяма рецепция с рецепция, ресторант, градина с басейн, солариум и паркинг.
Cod. 37203

За продажба Вила, Бразилия, Rio de Janeiro, Ilha Grande, Praia Vermelha

195,580.00BGN
За продажба
Вила

100 m²
Интересувам се от продажба на имот, разположен на големия остров в Angra dos reis, Praia roja, община caiçara, по-малко от 200 жители, риболовна дейно...
1 / 80
Карта, движение на цените и статистики
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB