За продажба Вила, Balneario Rincao, Santa Catarina, Бразилия, Lagoa dos Esteves

За продажба - Cod. 30124

  • Типология: Вила
  • Област: 684 m²
  • Номер на стая: 5 + 1
  • Етаж: 3 piani

Разположен в привилегировано място на върха на хълм с изглед към океана за 180 °, тази уникална конструкция, леката линия и футуристични изглежда като перфектен представител вила.
Оборудван с хеликоптерна площадка на "голямата тераса, двоен гараж, шест паркоместа, тя може да се използва като луксозен дом или престижен корпоративен щаб. 1500 квадратни метра градина може да бъде удължен до 3000 квадратни метра и огромен басейн със стъклени стени направи този хубав имот през цялата година.
Фантастичният проект, проектиран от известния архитект Bittencourt, е публикуван в международни списания на съвременната архитектура включва футуристичен структура в S, големи прозорци, които скриват колоните за подпомагане и които дават тласък и лекота на цялото, огромни тераси и веранди с изглед към морето в бели естествени каменни облицовки за жилищни, тераси и веранди, зелено-вода от естествен камък за басейна. На приземния етаж има голяма дневна с камина, голяма кухня остров и трапезария с прекрасна панорамна гледка към езерото и океана Esteves. Студио за обслужващия персонал е на разположение и на приземния етаж. Вътрешно стълбище, вдъхновяващи арт деко, автентичен естетически и архитектурен шедьовър, водещи до 4-горните стаи, всички с бани souite, и на горната тераса с хеликоптери. Другите подобрения на тази уникална вила ние нека ги открием лично с Vs. дошли посещение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB