За продажба Вила, Jacuma - Conde, Paraíba, Бразилия, Rua Joaquim Francisco da Silva

За продажба - Cod. 39448

  • Типология: Вила
  • Област: 450 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 235 m2

Самостоятелна вила със собственост на Швеция със собствен басейн и голям гараж в основната линия към Атлантическия океан в Якума. Споразумение с непрекъснат седмичен надзор и градинарство. Ниски експлоатационни разходи. Вилата се продава напълно обзаведена и оборудвана.

Къщата разполага със слънчеви панели за топла вода и без помпа. Всички кранове имат топла и студена вода. Конструкцията на къщата е от бетонни стълбове c / c 4 метра, всички етажи (3 бр.) В бетон. Външните стени на външните стени между стълбовете са двойно тухлени, а дългият издатък на покрива, както и терасата на втория етаж са проектирани така, че да дадат възможно най-студения климат вътре. Прозорците са от закалено стъкло с алуминиева рамка.
Фасадата е облицована с плочки, което води до поддръжка на фасадата. Всички етажи са с плочки. Всички мокри помещения са облицовани с плочки от пода до тавана. Климатик в три спални. Всички помещения имат вентилация "Fresh 90", която може да се изключи при шофиране с климатик. Интернет връзка с Wifi. Телевизор с плосък екран 39 инча. Две електрически порти с ограден със стена парцел, телефон с врати, Стена с електрическа ограда и аларма. Отделна аларма за движение в градината
Двуетажна вила с гараж в сутерена
вентилация
A / C
Енергийни одити
Не
Сграден комплект
Основа: Бетонна плоча
Основна стена: бетон
Рамка: бетон
Фасада: плочки
Прозорец: 1 стъкло
Етаж: бетон
Благодаря: Плочка

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB