За продажба Вила, Paracuru, Ceará, Бразилия, Avenida Geraldo Ciriaco 851

За продажба - Cod. 35800

  • Типология: Вила
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 21
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: New building

Продавам вила с басейн, градина и 8 хижи в Бразилия. PERFECT

Супер възможност в Бразилия в Паракуру, тих град на Атлантическия океан, известен в цял свят с това, че е едно от най-добрите места за практикуване на кайтсърфинг. Тук, където има 365 дни в годината на пролетта, продавам вилата си с басейн и 8 хижи, които в момента се използват като B&B, всички потопени в огромна озеленена градина с растения, цветя и тропически плодове. Земята е с размери 3000 квадратни метра, редовно се регистрира в поземления регистър и затова има "матрикола" или незаменим документ за закупуване на земя или къща в Бразилия (виж снимката).

Влизайки от главния вход, с моторизирана врата, преминавате през първата голяма градина, населена с тропически растения, и стигате до основната къща. Къщата е с размери 250 квадратни метра, цялата е на приземния етаж, географски е изложена на изток, за да получава през целия ден постоянен вятър, който духа от морето. Това позволява много приятна естествена вентилация на къщата, ден и нощ. В къщата има 3 апартамента (спалня със самостоятелна баня), голям хол, кухня, перално помещение на гърба и огромна веранда, която свързва къщата с басейна.
Салонът и апартаментите могат да комуникират с верандата и басейна през големите дървени врати / прозорци, които се отварят като книга, създавайки красив ефект на открито пространство, уникална и предизвикваща среда. Под верандата има и много добре оборудван барбекю кът.

Басейнът е разположен пред верандата на къщата и може да побере 100 000 литра вода, размерите са 6 метра х 12 метра с постоянна дълбочина 1,50 метра. Басейнът има светлини за нощно осветление, а също така има моторизирана система за филтриране на вода. Създадена е кухня край басейна с барбекю, което в момента е запазено за гостите, отседнали в хижите. Тази малка структура е напълно независима от къщата и освен това има социална баня.

Хижите са 8 и в момента тези места за настаняване се отдават под наем на туристи от цяла Европа, които идват в Паракуру, за да правят кайтсърфинг. Размерът на всяка хижа е около 30 квадратни метра за общо около 240 квадратни метра, всяка има отделен вход, самостоятелна веранда, самостоятелна баня, двойна спалня. Някои с климатик, други с вентилатори на тавана, финишите са прости, но с качество и основната им характеристика е комфортът. Можете да намерите потвърждение на казаното в онлайн ревютата, оставени от нашите клиенти на нашите B&B.

В имота има 2 дълбоки кладенци, достатъчни за ежедневното водоснабдяване за цялата година, 3 отделни електропровода (един за къщата, а другите за хижите), за да се избегне претоварване на мрежата с последващо затъмнение, 3 хидравлични тръби (една за къщата, едната за басейна, другите за хижите). В последната част на земята имаме и втори вход. Граничните стени на сушата са високи около 2,50 метра, а там има система за видеонаблюдение от последно поколение с 10 инфрачервени HD видеокамери.

Къщата е разположена на една от най-важните улици на Паракур (така че няма вторични пътища или улици в тъмното), кварталът е много тих и винаги добре проветряващ се, центърът и плажовете са само на 5 минути с кола и това е страхотно стойност, защото посред нощ не е толкова просто да спиш поради объркването на безкрайни партита или силни събития, дори в този случай отзивите на нашите клиенти говорят сами за себе си.

Казвам се Карло, аз съм собственик, продавам без агенции или посредници и можете да се свържете с мен без задължение за някакви въпроси.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB