За продажба Вила, Praia das Fontes, Fortaleza, Бразилия, Avv. Assis Moreira #1316 Praia das Fontes, Beberibe, Ceará, Brazil

За продажба - Cod. 36257

  • Типология: Вила
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Excellent

Тя се нарича Villa du Vento или Villa of Wind. Комфортна и слънчева къща с хладен бриз почти цял ден ... и красива гледка към морето. Нямате никаква представа ... Тя седи на скала, със стълби, водещи до плажа, с изглед към собствения си плувен басейн, очарователната градина и плажната ивица долу. Това със сигурност е едно от най-красивите озеленяване наоколо, казват хората, а освен това е до един от най-посещаваните плажове в Сера, Прая де Моро Бранко, но все още се счита за частен и спокоен в тази част. Това е около 90 минути от столицата на държавата, Форталеза, където можете да намерите всичко, което искате и се нуждаете, и на 90 минути от друг красив плаж, Canoa Quebrada. Няма да загубите тази възможност да имате хубава и романтична къща като тази.

Той е голям около 200 кв. М. И разполага с 4 спални, 3 от които с гледка към океана; 4 бани, 1 гараж (който може да бъде направен в друга спалня, ако желаете), голям хол, кухня, помещения за домакините (една спалня, баня и кухненски бокс) и, разбира се, тераса и барбекю. Вилата се намира в края на алеята с 2 други вили, които са собственост на много уважавани и тихи съседи.

Villa du Vento е идеално място за семейства, двойки, кайт сърфисти, спортни лица и група приятели, които прекарват време, почиват или инвестират в Бразилия точно сега, хора, които искат да се насладят на бразилско слънце, храна, море и щастливи хора. В продължение на 12 години ние се наслаждавахме на тази мирна и красива атмосфера, най-вече на звука на вълните на океана точно под нашата скала и имахме наистина добро време там ... сега имаме други важни цели в живота и няма време вече да дойде там вече, и затова решихме да го продадем ... така че, ако имате нужда от повече снимки, нека знам. Мога да ги изпращам по имейл или чрез WhatsApp. График на посещение / Получаване на среща. Сигурен съм, че ще го обичаш.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB