За продажба Къща, angra dois reis, Rio de Janeiro, Бразилия, Ilha grande vila do Abraão

За продажба - Cod. 41985

  • Типология: Къща
  • Област: 155 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

CasaVistmar е къща в селски стил с красива гледка към морето и планината сред буйна природа. Тропическата градина е осветена, изпълнена с бромелии, палми и няколко дървета, които гарантират уединение и уникално изживяване.
Отличен вариант за инвестиция с гарантирана възвръщаемост чрез сезонни наеми в експлоатация от 2008 г. Известна като CasaVistamar, къщата получи повече от 170 коментара от доволни клиенти. Много лесен за наемане през висок, среден и нисък сезон за до 11 души, предлагащ добра възвръщаемост на вашата инвестиция. Също така страхотно да живеете и да се наслаждавате като вашия първи или втори дом напълно обзаведен и да се насладите на този тропически рай.

Горен етаж:
Елегантен в своята простота, но не и прост. Къщата е проектирана с акцент върху плажа, но с удобствата на съвременния живот и изисканата естетика, която търсим в градския живот. Интериорът на къщата предлага хол, трапезария и кухня с отворена концепция. Има малка обслужваща зона. Телевизор с плосък екран със Sky, Wifi в цялата къща и напълно оборудвана кухня. Ще се достави напълно обзаведен.
Лек изгорял циментов под и устойчива на корозия алуминиева дограма с подвижни комари.
Разполага с два апартамента с климатик. Основният апартамент разполага с двойно легло queen size, баня с плъзгаща се стъклена врата за душ, малък дрешник и самостоятелен балкон с красива гледка към планината. Другият апартамент е с изглед към гората, баня с плъзгаща се стъклена врата за душ и може да бъде оборудвана с двойно легло, две двуетажни легла или две единични легла.
На този етаж има и два балкона с изглед към морето и планините, украсени с маси, столове и хамаци, позволяващи да се насладите на чистия въздух и пеенето на птици.


долен етаж:
Разполага с апартамент с 2 спални. Главната спалня разполага с двойно легло, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, климатик, стъклена стена с изглед към долната градина и страхотна работна маса за домашен офис. Втората спалня разполага с многофункционално високо единично легло с гардероб с две врати, рафтове и бюро отдолу. Разполага с баня със стъклена душ кабина и малка оборудвана кухня. Входът към този апартамент е самостоятелен и е полезен като къща за гледане или допълнителен сезонен наем за двойка с дете.


Къщата се намира от дясната страна на селото на две минути пеша до главния плаж и в близост до уютни плажове, известни като Praia da Julia и Praia da Bica.
Това е страхотно местоположение, тъй като е на десет минути от кея Vila do Abraão и на тиха, засадена с дървета улица. Къщата предлага отдалеченост и тишина за отдалечаване от шума на центъра.
Заобиколен от природата можете да медитирате и да намерите своя център. Истински оазис за душата. И когато искате да купонясвате, има няколко възможности.

Застроена площ: 150 m² с рустикални и естествени елементи.
Парцел: 511 m²
Година на строителство: 2006г

Документацията всичко е наред - същото се анализира с купувача преди покупка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB