За продажба Тристаен, Ponta Negra, Natal, Бразилия, R. Antônio de Nanã, 45 - Vila de Ponta Negra, Natal - RN, 59090-590, Brasile

За продажба - Cod. 40461

  • Типология: Тристаен
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Прекрасен апартамент на първия и последния етаж с изключителна гледка към басейна. Къщата се намира в резиденция Луар. Отлично структурно състояние, мебели за подмяна. В момента апартаментът е част от консолидиран пул за управление, който се занимава с отдаване под наем и поддръжка. Възможно е да управлявате къщата отделно, като плащате само разходите за етажната собственост за грижите и поддръжката на басейна и градината.

Разположен в Натал, Flat Luar De Ponta Negra предлага апартаменти на самообслужване с безплатен WiFi. Имотът предлага открит плувен басейн и е на 700 метра от плажа, на 8 км от Дюнес Арена и на 5 минути с кола от плажа Понта Негра.

Напълно климатизирани, апартаментите са напълно обзаведени. Апартаментите включват телевизор.

Има и напълно оборудвана кухня с уреди, прибори и прибори за хранене. В Flat Luar De Ponta Negra ще намерите също градина и барбекю. Имотът разполага с безплатен външен паркинг.

Добрите отзиви могат да бъдат проверени в мрежата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB