За продажба Ферма, Camamu Bay, Bahia, Бразилия, Fazenda Goto III, Nilo Peçanha, Bahia

За продажба - Cod. 37807

  • Типология: Ферма
  • Област: 903400 m²
  • Номер на стая: 3 terrains

FLORAPALM AGRICOLA LTDA е партньорство на 2 акционера (съпружеска двойка), разположени в Бразилия в щата Баия и община Нило Печанха, между градовете Itubera и Valença, по крайбрежието на Атлантическия океан , Той има следните активи: насаждение от 90 хектара, от които 40 хектара са засадени с палми от вида "Pupunha" (палми за производство на "palmito" или "сърца от палмово дърво"), 10 ha са засадени в какао, 4 Хау са засадени в Cupuaçu (братовчед на какаовото дърво), 17 ha земя за презасаждане (бивш плод и бивш пасище), 4 ha низини с язовири за изграждане на 2 рибни басейни и 15 ha запазена атлантическа гора. От друга страна, компанията Florapalm разполага и с два парцела, един от 800 квадратни метра, разположен в желана зона на град Итубера (със спираща дъха гледка към града и заливите) и друга с площ от 2600 кв. м., разположена в морското развитие "Praia dos Garcez" на община Jaguaripe между Valença и Salvador.
 Различните имоти могат да се продават отделно или за предпочитане в насипно състояние (стойност от 200 000 до 300 000 евро), което лесно може да бъде постигнато чрез закупуване на акциите на Florapalm Agricola Ltda от заинтересувания купувач за инвестиране и продажба. да действа незабавно в Бразилия в регион, чиято природна среда е небесна.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB