За продажба Хотел, sao miguel gostoso, Rio Grande do Norte, Бразилия, Rua Das Espadas 301

За продажба - Cod. 39224

  • Типология: Хотел
  • Област: 900 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0

Продавам неохотно ... чисто новата ми Pousada (юни 2019 г.) в красивия див и спокоен São Miguel do Gostoso RN Бразилия (по семейни причини)
Както е описано, те са 900 квадратни метра (22,5 X 40 квадратни метра), заобиколени от бяла стена с височина над 2 метра.
Намира се на 850 метра от райския плаж на Понта до Санто Кристо в началото на селото.
Строителството на pousada започна през октомври 2018 г. и работи от юни 2019 г.
Вграден в модерен (европейски) стил с всички удобства и чистота в детайлите, без видим електрически кабел или хидравлични маркучи.
Повече от 80 клиенти бяха с нас (а други вече са резервирали за rèveillon 26/12/19 - 01/01/20 и карнавал 2020) с огромно удоволствие да прекарате една спокойна почивка ... страхотно беше удовлетворението за получените комплименти за красотата и спокойствието на околната среда (тя е на тиха улица, а не на главната улица, която пресича града)
Те са част от pousada:
1 къща с площ 58 квадратни метра, обзаведена с 2 спални с климатик (6 легла с двойно легло във всекидневната) баня с топъл душ, регулируем по налягане благодарение на специална помпа, стъклен душ, биде и шкаф за баня с огледало / светлина, кухня за хол, веранда с алуминиева порта, стъклена входна врата с двойна врата и 5 стъклени прозорци (а не дърво, както се използва в тези части)
4 индивидуални хижи (а не стени) 2 от 21 кв.м (с 1 двойно легло) и 2 от 24 кв.м (1 с двойно легло + 1 двуетажно легло, и (с 1 двойно легло + 1 единично легло) всички с минибар, 32 инчов телевизор с бразилско небе, гардероб, огледало, баня с душ, горещ душ, регулируемо налягане благодарение на специална помпа, биде и шкаф за баня с огледало / светлина, стъклена входна врата (широчина 1 м) 2 прозореца винаги в стъкло,
Съоръжение от 40 квадратни метра:
бар всичко обзаведено с 50 инчов 4k телевизор + пране / кухня + офис + баня с душ.
Складово помещение с височина 2,5 х 1,5 см 3 mt
В проекта всички структури са проектирани за изграждане на друг етаж, така че с възможност за още 6 хижи, плюс 2 други конструкции, 1 пред къщата и 1 отстрани между детската стая и хижите.
Плувен басейн с фибростъкло 3 x 6 квадратни метра височина 1,60 метра с водопад, 3 водни струи в зоната за релаксация плитка вода и 1 светлосин светодиод,
ширина за барбекю 55 см дълбочина 50 височина 250 см
Автоматична врата с 4 дистанционни управления 3,5 метра ширина,
4 видеокамери и видеорегистратори (визия чрез уеб или приложение в панорама на живо и възпроизвеждане) на видеонаблюдение и допълнителни LED фарове на публична светлина,
Пешеходна порта от 1 mt.
Външен паркинг с дължина 40 метра и интериор с плочки 6 x 6 квадратни метра (за 2 коли)
12 mt е да бъдете напълно самостоятелни ... така че не плащайте и не използвайте обществената вода, която може да липсва,
2 резервоара за вода: 1 в 1000-литровата къща и един над склада на 5,50 метра височина от 3 000 lt.
Всички са заобиколени от трева, разсадник, растения с 20 кокосови дървета, 15 бананови дървета, 2 папаи и др.
накратко, рекапитулирайки рай за промяна на живота в студена или твърде гореща Европа,
Температурата на практика е фиксирана на максимум 30 градуса през деня и 24 през нощта за 365 дни в годината, само кратък дъждовен сезон със същите температури през май / юни, с над 80% вятър годишно, идеален за такива като мен занимава се с уиндсърф или кайт водни спортове, морската вода е топла.
Хипотезирам възстановяването на инвестицията за по-малко от 10 години, почти немислимо в Европа или в други страни по света.
съжалявам, ако съм живял ... но мисля, че си заслужава за тези, които наистина се интересуват от радикална промяна в живота ... със сигурност по-малко стресираща.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB