За продажба Вила, Natal, Rio Grande do Norte, Бразилия, Maracajau

За продажба - Cod. 27193

  • Типология: Вила
  • Област: 5000 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

ВИЛАТА

Това Exquisit имот разполага с 6 спални на самостоятелна и лежи върху огромен 5000m2 просто 100mts от ефектно участък от плажа и изумрудено сините води на Атлантическия океан. Това е едно вълшебно място за отдих, като предлага пълна конфиденциалност и добра картина пейзаж с пищен заобикалящата тропическа растителност. Имението е проектиран и построен от френски архитект през 2007 г. с най-качествените материали, включително гранит / мраморни повърхности, твърди hardwooden фитинги / рамки, бетон пламна настилки и повдигащи се врати. Ефектът е едновременно луксозен и изключително sophisiticated. На долния етаж е домакин разкошен отворен планирано дневна / трапезария от която се излиза на палубата и 20MT дължина басейн / градина отвъд. Основната къща съдържа 4 на самостоятелна bedrooms.3 горе с частичен изглед към океана от големия балкон Основната спалня се намира на долния етаж с дрешник / вътрешен / външен душ и излаз към басейна / бара.

Къщата е окъпан в естествената слънчева светлина с прекрасна офшорни бриз и е разположен на безупречен, озеленен двор. Други характеристики включват кабелна интернет, климатик, слънчева енергия, ламперия, камериерки квартали, офисна част и открита зона за хранене.



ЛОКАЦИЯТА

Maracajau често е сравнявана с Карибите и да Tahiti от международни списания, и е един от най-изявените рибарски селища в североизточната част на Бразилия. Тя се намира на юг от екватора, на зашеметяващото крайбрежие, 55kms северно от Natal, столицата на Рио Гранде до Норте, място, известно като "Градът на Слънцето". Natal радва 360 слънчеви дни в годината със средна температура от 28 градуса по Целзий.

Ако търсите за върха на гамата имота с тропическа красота, великолепие на първа линия и много тишина и спокойствие това е най-категорично на място! Имотът е в момента на специална оферта на цена от 350,000 евро.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB