За продажба Вила, TOUROS, Rio Grande do Norte, Бразилия, sao miguel do gostoso

За продажба - Cod. 27190

  • Типология: Вила
  • Област: 2000 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

5 Bed Beachfront Вила за продажба в Tropical Paradise

5 легло плажа у дома с 2 000 кв м на озеленен garden.Smart, модерен дизайн ... крачки от красивия плаж на Sao Miguel направя Gostoso..now продава за $ 1,380,000 R / $ 350,000 USD / 310,000 евро.

Sao Miguel Do Gostoso. Бижуто на северния бряг на Natal / RN / Бразилия

Sao Miguel направя Gostoso, на 3-ти най-популярната туристическа desitination в Рио Гранде до Норте, North-East Brazil.Famous за това е кайтсърф, огромна първа линия, тропическа атмосфера и лежерната atmosphere.This очарователен плаж град е в процес на трансформация, тъй като все повече хора са привлечени от курорта, за да започне нов по-спокойна lifestyle.With над 40 малки хотели и голям избор от малки еклектични ресторанти и барове, градът процъфтява и категорично на картата за по-нататъшно разширяване на международния туризъм.
Това е фантастично място да прекарат няколко месеца в годината, да се пенсионират, да създаде бизнес или да инвестират в недвижими имоти.

Тази вила е един от малкото високо качество, просторни, на първа линия свойства на разположение в центъра на resort.Please свържете се с мен за повече информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB