За продажба Други (жилищни имоти), Goiânia, Goiás, Бразилия, Alphaville Araguaia, Block AF-6, Lot 27

За продажба - Cod. 30825

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 451 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Смятате ли, че цялата къща, че в най-малкия детайл?! Така че, у дома е така, с всички мебели планира да създаде перфектна хармония среда, детайлите в картината, огледала, смесители, етаж, стена .. Просто като видя да се чувствам като това е, че може дори да се опитат да ви опиша като усещане за топлина на една любяща прегръдка, където се чувствате в безопасност, обичани и защитени.
Помислете за момент от живота си в тази къща, вашето семейство, ползващи се с добра басейн, вие се наслаждавате, че специална нощ загледан в звездното небе на Alphaville, усещане за огромна благодарност за това, че един дом, който допълва и че е направено, за да донесе щастие на вас , и все още да е сигурен, че е направил голяма инвестиция.

Един чудесен климат, пълен супер клуб, на място, за да работи добре с здраве, благополучие и инвестиции success.A място, за да бъде щастлив!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB