За продажба Къща с градина, Paripueira, Alagoas, Бразилия, rua pedro monteiro quadra j n. 22

За продажба - Cod. 43762

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 430 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: terrra

Отлична къща с басейн за продажба близо до плажа
Продавам чисто нова къща завършена през декември 2021 г., построена от италианска фирма, цялата в двойна тухла и изолация от експандиран полистирол, всичко е проучено и планирано за минимална поддръжка и максимален добив, предразположение към слънчева енергия и евентуално за застрояване горен етаж, воден резерв от 4000 литра (4 независими цистерни) и също има кладенец, има 4 септични ями, плюс една за кухнята и една за градинския душ, европейска модна електрическа система, с всички заземителни и животоспасяващи за всяка зона, всички зони са разделени за бърза поддръжка, без да се налага да прекъсвате захранването на цялата къща, всяка зона има собствен ключ и животоспасяващ, всеки душ, всеки климатик и т.н., къщата е близо до плажа в затворена кооперация с портиер и камери за наблюдение в целия район, разположени пред зелената площ. Жилището има частен достъп до плажа.
Къщата разполага с 2 спални с баня (една главна) и единична спалня, 1 социална баня, пералня, близо до външната част в задната част на къщата, голяма всекидневна с кухня и голяма веранда с изглед към басейна и градината, верандата има възможност за външна мивка и барбекю, фитнес зона и паркомясто за една/две коли, парцел 430 м2, къща 185 м2, + басейн, 11x3 с хидромасажна зона и LED осветление, всички с дистанционно управление. Къщата е оборудвана с интернет връзка, wi fi, както и кабелна (оптична) и телевизионна връзка във всяка част на къщата: хол, спални и офис. Къщата е с петгодишна гаранция от производителя, монтираният климатик в спалните и офиса е двоен инверторен модел, а душът е електронен, всичко това е проектирано за ниска консумация, лесна поддръжка и дълъг живот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB