За продажба Строителен терен, litorale, Ceará, Бразилия, Brazil, Ceará, Itarema, Almofala

За продажба - Cod. 41813

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 15000 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: Terra

ПЪРВА ЛИНИЯ ПЛАЖ - ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!!!

Земята има 100 м крайбрежна ивица, развита по протежение на 10 м висока дюна, най-високата в района, която му придава привилегирована спираща дъха гледка. Районът с площ от около 15oooMq е ограден с ограда и е защитен от кактуси и други растения.
В парцела има къща 70м2, ток и кладенец за вода; друга особеност, която го прави уникален е, че се намира на неизчерпаем източник на питейна вода, с която се напояват 100-те кокосови палми, както и зеленчуци, декоративни растения и различни овощни растения (кажу, папая, лайм, ацерола, маракуя , банан, нони, авокадо, гуанабана). Входът се състои от величествен коридор с дължина 125 м и ширина 10 м, също придружен от растения по краищата. Документацията е напълно изрядна.

Алмофала се намира в щата Сеара, международен рай за кайтсърф, на 13 км от Ilha do Guajirù, на 40 км от новото международно летище, на 70 км от Жерикоакоара. Древното индийско село поддържа интимен контакт с природата; на същия плаж, на няколко метра от сушата, се намира централата на Projeto Tamar (http://www.tamar.org.br/index.php), посветена на опазването на морските костенурки, и прекрасния пейзаж на устието на река Аракати-Мирим.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB