За продажба Хотел, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Бразилия, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

За продажба - Cod. 30335

  • Типология: Хотел
  • Област: 11000 m²
  • Номер на стая: 8 rooms / 6 bathroom
  • Етаж: 2 one-story building

Инвестиционна възможност в Прая де Itamambuca, Бразилия - 3 часа от Сао Пауло и 4,5 часа от Рио де Жанейро. Той е в момента работи като общежитие / Pousada: една сграда разполага с 4 апартамента, и втора сграда има още 2 спални, още 2 бани и 2 кухни. Има общо 18 легла, и са включени всички мебели. Имотът включва чисто нова ел.инсталация, нова септична система, и по-добре / помпа с 3000 литра за съхранение на вода.

Самият имот е над 11 000 квадратни метра и съдържа Atlantic Rainforest и частна пътека с панорамна гледка към целия регион. - Океан, острови, плаж, планини и гори. Ние сме разположени на хълм в Vila на Жилищни / Търговски зониране (Zert), по-малко от 300 м от известния плаж Itamambuca и surfbreak. Бизнесът е напълно развита с международен двуезичен уебсайт (Eng / Порт.), Меню ресторант вечеря и ден туристически пакети. Всички документи са в ред (рядкост в региона), с IPTU / INCRA платена за 2016 г. и Usucapião да бъде официално одобрена от март, което законно позволява за банково финансиране с бразилски институции.

Прая де Itamambuca е регион, който е лесно достъпен и нараства експоненциално по отношение на туризма. Това е международно известен за любителите на природата и сърфистите, тъй като това е един от най-добрите surfbreaks в Южна Америка и се намира в рамките на Parque Estadual Сера до Мар, най-голямата непокътната част на Атлантическия Rainforest на планетата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB