За продажба Вила, Sorocaba, São Paulo, Бразилия, rua onofre claro 119

За продажба - Cod. 31093

  • Типология: Вила
  • Област: 412 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

ЧАСТНА ПРОДАЖБА (без агенция) вила, разположена в затворен комплекс с 24 часова портиер.
Къщата е построена върху парцел с площ от 700 квадратни метра на два етажа (412 квадратни метра вътре), състоящ се от: входно антре, стая с телевизор у дома топъл летен театър / студена, голяма двойна стая стая с зона за релакс, вътрешен двор на вечеря, кът с мека в паркет с камина, винарска изба и дегустационна зона, напълно оборудвана кухня с остров и трапезария, три спални апартамента (стая със самостоятелен санитарен възел), един родителска спалня с дрешник и баня с хидромасажна вана и двойна душ, четвърта спалня с прилежаща баня, офис санитарен възел. Всички стаи са обзаведени с гардероби и всички бани са с голям душ. Голям перално помещение и килер обзаведен.
ИЗВЪН: Гаражни 6 коли, включително две покрити, покрита веранда от 40 квадратни метра в предната част на плувен басейн, изработен от 45 кубически метра, облицовани с 6 хидромасажни джетове и водопад, оборудвани с филтър на двигателя, гурме пространство от 60 квадратни метра, покрита с фурна в lenha, барбекю, кухня и трапезария разполага с баня с душ. мокра сауна с прилежаща плочки кръгла душ. Японска баня извън със светлини за хромотерапия. Обща площ с 13 императорски палми и други видове растения с цветя беседка.
Къщата е оборудвана със слънчева енергия завод за топла вода във всички санитарни възли и кухненски бокс.
Курортът е разположен с 24 часова охрана и портиер система с камери, върху площ от около 10 километра в окръжност с вътрешна естествено езеро, хотелът разполага с 3 тенис корта, 1 футболно, 1 футбол в тревата, 1 спортен център с баскетбол, волейбол, футбол, 1 волейболно игрище в пясъка, а клуб с ресторант и бар с басейн възрастни и деца, зона с фитнес уреди. Курортът е оборудван с оптичен интернет линия, цената на апартамент е около € 210 месечно. къща данък (IPTU съответстващ ни IMU) 686 € на година.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB