За продажба Едностаен, Sao Paulo, São Paulo, Бразилия, Rua Augusta 464

За продажба - Cod. 41218

  • Типология: Едностаен
  • Област: 52 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Двустаен апартамент в сърцето на всичко това в Сао Пауло в квартал Консолакао. Местоположение, местоположение, местоположение, пешеходно разстояние от атрактивните центрове на града и Авенида Паулиста.

Перфектно оформление за работещи сингли или двойки, с просторна спалня и хол с изглед към зелена гледка, кухня, баня и сервизна зона с пералня и отделна тоалетна.

Изобилие от естествена светлина - слънчева през целия ден - и ефирна, с красива зелена гледка, подсилена от безброй възхитителни пеещи птици. Иначе тихо! Вградени килери в спалня и кухня, всички нови. Предлага се напълно обзаведен и готов за нанасяне.

Няколко автобусни линии отпред и успоредно на Consolacao, както и много близки станции на метрото. На крачки от известния ресторант O Bologna Rotisserie, с супермаркет директно в сградата, много други магазини на кратко разстояние. Два седмични улични пазара на близките улици.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB