За продажба Земеделска земя, Cotegipe, Bahia, Бразилия, Zona Rural

За продажба - Cod. 43498

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 25270000 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Ферма за говеда Bahia: ферма с обща площ от 2,527 ха, подходяща за отглеждане на едър рогат добитък, 120 ха в момента развити тревни пасища, алтернативно подходящи за отглеждане и култивиране на култури

Представяме ви ферми Campo Largo, сгушени в сърцето на тучните тропици на Западна Баия, Бразилия. Разположена на внушителната надморска височина от 500 метра над морското равнище, нашата ферма се простира върху живописно плоско плато, украсено с криволичещи езера, които подчертават естествената й привлекателност. Това уникално местоположение предлага изключителна възможност за придобиване на първокласна земеделска земя в регион, известен със своята несравнима продуктивност.

В Западна Баия цените на земята остават силно конкурентни в сравнение с други региони в Бразилия, предоставяйки на инвеститорите значително предложение за стойност. Освен това, в международен мащаб, нашата ферма представлява неоспорима сделка, което я прави привлекателна инвестиционна перспектива за взискателни инвеститори, които искат да се възползват от процъфтяващия селскостопански сектор.

Campo Largo Farms е готова за изпълнението на иновативни проекти, фокусирани върху регенеративното отглеждане на едър рогат добитък и авангардни земеделски практики. Със своята плодородна почва и стратегическо местоположение нашата ферма предоставя идеална платформа за пионерски устойчиви инициативи, които не само повишават производителността, но и допринасят за опазването на околната среда.

Присъединете се към нас в отключването на пълния потенциал на тази плодородна земя, където възможностите са изобилни и обещанието за просперитет примамва. Изпитайте очарованието на Campo Largo – където устойчивото земеделие се пресича с несравними възможности.

Отглеждането на трева за едър рогат добитък служи като междинна стъпка в подготовката на земята на Campo Largo за производство на култури (соя, царевица, памук, кафе).

В момента Farm Campo Largo се фокусира основно върху добитъка. Това се дължи предимно на преобладаващите логистични предизвикателства и ограничения наличен персонал в сравнение с други методи на отглеждане. Регионът е особено благоприятен за отглеждане на едър рогат добитък, като се гордее с изключително ниска степен на паразитни инфекции сред животните.

Общо описание и основни характеристики:

Фермата се намира в община Cotegipe, Западна Баия, обхващаща обща площ от 2527 хектара.

Устройство и устройство на земята:

100 хектара, превърнати в тревни пасища
120 хектара открита площ
20% определени като природен резерват (в съответствие с бразилското законодателство)
70% незастроена земя
Топография на земята:

Преобладаващо равнинен, с максимален наклон 3%
Инфраструктура:

Основно павирани пътища, с наскоро завършени 70 км във всяка посока от фермата и текущо строителство на павиран път, пресичащ фермата.
Съществуващи черни пътища във фермите
Железопътна интеграция запад-изток в процес на изграждане до пристанището
Оперативни разходи — до 30%
Данъци - до 5%
Възможност за напояване с централни опори (подземен резервоар Urucuia Aquifer и река Рио Гранде)
Възможности за развитие:

Фермата може да премине към растениевъдство по всяко време: соя, царевица, боб, захарна тръстика, памук, кафе.
Разстояние до най-близките градове и пунктове за продажба на вътрешния пазар:

67 км до Cotegipe – Население от около 8000 души
118 км до Riachão da Neves – Население от 11 000 души
179 км до Барейрас – Население от 157 000 души
480 км до столицата – град Бразилия, с 2,2 милиона жители

Представянето и договарянето на този имот се извършва в партньорство с Панорама Агро Мениджмънт. По-подробно изложение може да бъде предоставено при поискване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB