За продажба Хотел, Lençóis, Bahia, Бразилия, Estrada de Palmeiras a Capão km17

За продажба - Cod. 43685

  • Типология: Хотел
  • Област: 40000 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 2

Потопете се в светилище на спокойствие, сред спиращата дъха природна красота на националния парк Chapada Diamantina в Бразилия. Добре дошли в хотел Castelar da Alvorada
Представете си начин на живот на спокойствие и уелнес сред тучната местна гора на националния парк. Построен върху почва, богата на кварцови кристали и изработен от местни материали, като емблематичния камък роза ардоаз, хотелът хармонизира безпроблемно с естествената си среда. Френският собственик избра архитектура, която излъчва усещане за вечна елегантност и чар, следвайки пропорциите на свещената геометрия, които насърчават хармонията и спокойствието.
Независимо дали хората търсят бягство от оживения градски живот, изпълнено с приключения бягство или да се свържат отново със себе си, това идилично убежище отговаря на всички нужди, привличайки постоянен поток от посетители през цялата година. Стратегическото му местоположение предлага лесен достъп до много природни чудеса, включително величествените водопади Fumaça и Riachinho, осигурявайки безкрайни възможности за изследване и приключения. Castelar da Alvorada е само на 8 минути с кола от очарователния град Caeté-Açu, което прави хотела лесно достъпен, като същевременно остава достатъчно отдалечен от целия градски шум и забързаното време.
Клиентската база на Alvorada се състои главно от двойки, семейства и групови резервации. Мнозина избират Castelar da Alvorada за организиране на ритрийти, конференции и образователни или професионални курсове.
Хотелът разполага с различни категории стаи, за да обслужва по-добре различни сегменти от клиенти: 2 луксозни апартамента, 5 стандартни двойни стаи, 1 супериор хижа, 5 семейни хижи, 2 спални и къмпинг. Всяка стая има своя чар и всеки детайл изразява любовта, с която е построен хотелът.
Имотът за продажба включва 4 хектара земя, замъка, 6 самостоятелни хижи, 1 павилион с 3 апартамента, 2 отделни общежития (общо 15 спални), обширна зона за къмпинг със специална кухня и тоалетни, хижа за спа процедури и масажи, плуване басейн, мексиканска сауна, голяма свободностояща осмоъгълна зала, хангар/склад за прибори, пералня, частен паркинг и обширна градина.
Басейнът е многофункционален с 18 м алея за плуване, кът за игра за деца и зона за водна физиотерапия. Терасата на басейна е изложена на слънце през целия ден и има директен изглед към най-емблематичните планини на Chapada Diamantina.
Красивата градина на Alvorada, украсена с местна и екзотична флора, детска площадка и живописни места за пикник, е идилично място за релаксиращи разходки, търсене на момент на уединение или събиране с любими хора.  
Осмоъгълната зала от 100 кв.м., изградена върху свещената геометрия, е светилище, посветено на медитация, практики на тялото и ума и конференции. Той е в основата на много събития и ритрийти повече от 20 години.
Със своята установена репутация и доказан опит в успеха, Hotel Castelar da Alvorada предоставя рядка възможност за инвеститорите да придобият процъфтяващ бизнес с голям потенциал за растеж. Имотът и бизнесът са собственост на едно физическо лице. Пълната документация е легализирана и одобрена от бразилските власти, осигурявайки безпроблемен преход за нова собственост.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB