За продажба Строителен терен, Belmonte, Bahia, Бразилия, BA-001, Belmonte/Santa Cruz Cabrália, Km 03

За продажба - Cod. 31980

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 2430000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Португалската холдингова компания продава земя за развитие от 243 хектара (600 дка). Плоска топография с дължина 1600 метра метра на брега, разположена на брега на Дискавъри, южен крайбрежен булевард в провинция Бахия. Водата и мощта са на място, три нови къщи и изобилие от кокосови дървета и атлантическа горска растителност. Имотът е изцяло ограден, освен на брега на морето.
На един час път с кола от международното летище в Порто Сегуро (66 км) и на 3 километра от най-близкия град Белмонте. Земята е в зона за разширяване на туризма, урбанистично разширение, след проучванията за подготовка на общинската PDDU на Белмонте с възможност за изграждане на различни видове проекти, включително еко-курорти, частни жилища, смесено строителство и др.
Подходящ имот за подялба на най-малките парцели, за да се развият ексклузивни и луксозни частни частен плаж отдих, бутиков хотел, курорт за живот. Поради размера и характеристиките на имота, той може да бъде използван по много начини, независимо от интереса на купувача.
Няма никакви видове бариери или тежести върху собствеността или върху акциите (дяловете) на дружеството. Тази продажба включва: продажбата на португалското стопанство (Luso-Brasil SGPS, SA) и продажбата на бразилското холдингово дружество (Lusobrasil Empreendimentos, Ltda) и имота с всички съществуващи инфраструктурни и екологични проучвания.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB