За продажба Други (търговски обекти), Morro de Sao Paulo, Bahia, Бразилия, gamboa do morro

За продажба - Cod. 40396

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 570 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

POUSADA ЗА ПРОДАЖБА Gamboa do Morro – Morro de São Paulo – Bahia
С изглед към плажа Gamboa, продавам Pousada с 6 стаи + прилежаща самостоятелна къща, напълно обзаведена и оборудвана, в отлично състояние благодарение на постоянната поддръжка и подобрения, направени през годините от единствения италиански собственик. Pousada, открита през януари 2012 г., поддържа отлична репутация в онлайн каналите за продажба и социалните мрежи.
Притежаваната земя е с обща площ от 570 м2 и включва 3 сгради:
Pousada, от 270 m2, разполага с 6 стаи със самостоятелен санитарен възел, разположени на три нива на pousada: на приземния етаж, двойна стая с веранда с изглед към градината; на първи етаж 1 тройна и 1 четворна стая, двете с голяма тераса и изглед към морето, както и 1 двойна и 1 тройна стая с изглед към града; на втори етаж 1 тройна стая с гледка море. Всяка стая, персонализирана като обзавеждане и декорация, е оборудвана с климатик, минибар, телевизор. Площта на приземния етаж включва също стая за достъп с рецепция, баня, кухня и сервизна зона с пералня.
Структурата е с изглед към градината, засенчена от палми, дървета и декоративни растения, в която има малка сграда от приблизително 10 m2, в която се помещават барът и кухнята, посветени на външната зона на ресторанта.
Наскоро построена в долната част на градината, има 50m2 самостоятелна къща в стил лофт, състояща се от всекидневна с отворена кухня, баня, спалня на мецанин и голям гардероб. Открит през януари 2018 г., той е завършен с мебели и уреди.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB