За продажба Къща, Araruama, Rio de Janeiro, Бразилия, Av. Gen. Eurico Gaspar Dutra

За продажба - Cod. 42659

  • Типология: Къща
  • Област: 509.02 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

Вода Красива триплекс къща
Искате ли да притежавате красива къща в Бразилия, Рио де Жанейро, Араруама? Част от рая за живеене, почивка или бизнес. Помислете за този с ненадмината цена!
Прекрасна модерна ъглова триплекс къща на цена за продажба има панорамна великолепна гледка „милион долара“ и зашеметяващи залези. Построен с висококачествени материали, имот, разположен в спокоен, изискан, страхотен район, известен като Pontinha Beach, с красиви жилища и естествен пейзаж. Перфектен за
Каране на джет, лодка, ветроходство, кану, кайтсърф, уиндсърф, падъл борд, банан, водни ски и много други видове водни спортове за пълно забавление, удоволствие и тен на кожата. Също така, чудесно за парапланеризъм, риболов, бегачи, любители на джогинг и велосипедна алея за колоездачи. Възможностите са безкрайни и спират дъха
райски и невероятни сценарии за всеки вкус. Намира се на пет минути от центъра. Няма място за споменаване на всички функции и снимки в тази реклама. Повече информация ще бъде дадена.
Възползвайте се от тази възможност, за да изпълните мечтата си за качествен живот, насочена към най-добрия ви интерес. Не се колебайте, време е да инвестирате в този красив имот и атрактивен град.
Местоположение, местоположение, местоположение.
Собственикът е мотивиран за продажба.
The Sun Coast, раят ви очаква!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB