За продажба Къща, Saquarema, Rio de Janeiro, Бразилия, Near Downtown

За продажба - Cod. 27056

  • Типология: Къща
  • Област: 1.14 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

4 Suites Downtown Home Близо С Large Land (12,300 площ.)

Лесен достъп до ОЛИМПИАДА 2016 - разположен в близост до магистрала ДА Рио де Жанейро CITY И Бузиос.

ИМОТА:
Къща на павирана улица в Bacaxá квартал. Намира се на главната улица, на плоска земя измерване 12.300 квадратни фута (около 1,130 квадратни метра). Голям удар, обзаведени, нови уреди. Всички линейни, без стъпки. 4200 квадратни фута площ. Топла вода във всички бани, кухня и пералня. Solar нагревател с хиляда литра - 5 двойни слънчеви панели, осигуряващи топла вода дори в облачни дни. Окачен таван мазилка и порцелан етаж. Гараж за 5 коли с автоматични врати. Голяма къща с 4 апартамента. 3 апартамента с ходене килер, голяма дневна, вътрешна баня, външна баня и тоалетна, мокро помещение, тераса в предната и задната част. Gourmet кухня с килер, персонализирани мебели, плот, абсорбатор, 3 резервоари, тръбна газ и гранитни плотове. Всички стаи са с вентилатор на тавана, основната суит с двойно легло. Дворно място с овощни дървета, като лимон, портокал, смокиня и jabuticaba. Бани на апартаментите да бъдат завършени, с топла и студена ВиК вече е инсталиран. Безупречно документация готов за незабавно предаване. Начална цена 245 000 USD. Парцели в гърба с дървета, дърво фурна и печка на дърва, селски зона за барбекю, развъдник, малко място за инструменти, листни овощни дървета като jamelão и Инга предлагайки изобилие от сянка, младите овощни дръвчета като манго, звезден плод, кашу, авокадо, jabuticaba, череша, захарна тръстика, червени боровинки и портокал.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Къщата се намира в близост до училища, банки, супермаркети, автобусни спирки и магазини. Лесен достъп до Рио де Жанейро. Намира се само на 4 мили от Saquarema бряг, на 45 минути от летище Кабо Фрио, 55 мин от Бузиос, 01:30 часа от международно летище Рио де Жанейро, 1:40 от Олимпийските игри и 2:00 от Рок в Рио.

Квартала:
Bacaxá е търговския център на Saquarema. Обитателите му не са туристи, което осигурява сигурност и съоръжения за ден за ден. Безопасно цялата година. Само половин миля разстояние от центъра на града, но е много тихо и спокойно. Спя с отворени прозорци и да чуете песента на птичките през деня, без шум. Няма проблем.

ГРАДЪТ:
Saquarema е столицата на сърф, по-малко от два часа от Рио! Основната картичка на града е църквата на Дева Мария от Назарет. Църквата започна като малък параклис през 1662 на огромна скала над морето. Тя е завършена в сегашния си вид през 1837.
Saquarema има красиви плажове с добър брой барове, павилиони, ресторанти, много специализирана в морски дарове. Риболовът е важно за местната икономика. С близо 90000 жители, градът се отваря ръцете си, за да получите бразилски и чуждестранни посетители.
Замърсяващи производства са забранени в този град. Водите му са чисти и голямата лагуна има много видове риби и скариди. Освен красивия морски бряг, селски район Saquarema има дъждовни гори облечени хълмове и планини, водопади, езера и блата, и скъпоценни примери за тропически флората и фауната.
От 2001 г. тази сърф рай също е земята на волейбол. В Saquarema ще намерите номер едно Център за развитие на Бразилия по волейбол, координирана от бразилския волейбол Швейцария.
Това е мястото, където всеки бразилския национален отбор по волейбол е обучение. Между морето и лагуната, на Volley Центъра на сто хиляди квадратни метра предоставя цялата необходима инфраструктура за обучение на спортисти.

Saquarema Е чудесно място за живеене или да инвестират.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB