За продажба Четиристаен, Lagoa, Rio de Janeiro, Бразилия, Avenida Epitacio Pessoa 3100

За продажба - Cod. 31336

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 8

ЕЛЕГАНТ АПАРТАМЕНТ В ЛАГОА - РИО ДЖЕЙНЕРО

Лагуната Rodrigo de Freitas е лагуна, разположена в квартал Lagoa, в южната част на Рио де Жанейро; Красива лагуна, отделена от морето от тясна ивица земя. В нейните води имаше красива природа за гребанените раси на Олимпийските игри в Рио 2016.

Елегантен район на града, с живописна и уникална природа, идеален за водни спортове. Но тези, които не обичат водата, могат да избират да ходят или да педалират в околностите си от около 8км зелено, винаги живи всеки час, с баскетболното си игрище и много "кюсоки", за да пият добър "агуа коко".

Районът е близо до Ipanema, Leblon, Copacabana и други интересни и известни квартали.

В това очарователно селище продаваме един апартамент с изглед към лагуната, осми етаж с великолепен изглед към езерото и странично на общинския парк Катакомб, интересна културна дестинация с около 30 скулптури, изложени на открито.

Апартаментът е на около 115 кв.м. с двоен вход, дневна, 3 спални, 2 бани, кухня и перално помещение с малка спалня и баня (иконом), 2 тераси. Този апартамент има и един закрит паркинг в гаража.

Баните и кухнята трябва да бъдат реновирани, подовете на къщата са направени от дърво: подовете в хола са изработени в "табуо корида" - типичен дървен под, широко използван в Рио де Жанейро.

Кондоминиумът разполага с 24-часова охрана, детска площадка, обща заседателна зала с кухненски бокс и малка фитнес зала със сауна.

Кондолна такса / месец € 450.00

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB